Psiho-Energie.ro ::

Cabinet Psihoterapie ::

www.psiho-energie.ro ::

Site-uri partenere
Resurse
Articole

Psihoterapia pentu varstnici

Copii au plecat de acasa, te-ai pensionat dupa o viata de munca, poate sotul sau sotia au murit, te simti singur si astepti intalnirea cu Doamna de dincolo�, pot aparea probleme de sanatate sau gandul ca ai trait degeaba, nu mai regasesti sensul vietii sau iti dai seama ca viata ta a trecut prea repede, pur si simplu prea repede. Ai mai vrea sa faci atatea lucruri...


Doar pentru ca esti varstnic nu inseamna ca esti mai putin important, nu inseamna ca ai mai putine drepturi, ca nu meriti sau nu mai poti dori sa fii fericit si activ.


Datorita progreselor medicale in zilele noastre numarul persoanelor care ating varste inaintate a crescut iar problematica acestei varste a devenit mai importanta. De asemenea oportunitatile oferite persoanelor varstnice sunt mai multe si acum nu mai esti condamnat la singuratate si plictiseala.


Daca te confrunti cu dificultati emotionale sau simti ca nu mai poti comunica cu ceilalti psihoterapia te poate ajuta sa inveti sa iti schimbi felul de a interactiona si sa iti poti adapta cerintele si nevoile rolului si statutului actual, bucurandu-te in acelasi timp de viata ta si de aprecierea celor din jur.